Regina Elisabeta, prima apariţie publică după interviul lui Harry şi Meghan. Suverana şi-a făcut interlocutorii să râdă

Regina Elisabeta, prima apariţie publică după interviul lui Harry şi Meghan. Suverana şi-a făcut interlocutorii să râdă

Regina Elisabeta a II-a a avut vineri prima apariţie publică de la interviul controversat acordat de prinţul Harry şi soţia acestuia, Meghan, un interviu care a zdruncinat casa regală prin acuzaţiile aduse.

Suverana a participat la o întâlnire online cu oameni de ştiinţă şi elevi, pentru a marca Săptămâna Britanică a Ştiinţei, dar nu a făcut nicio referire la criza provocată de dezvăluirile celor doi. În schimb, la cei 94 de ani, regina Elisabeta a II-a a arătat că îşi păstrează simţul umorului şi şi-a făcut interlocutorii să râdă cu poftă atunci când a fost întrebată despre cosmonautul Iuri Gagarin, pe care a avut ocazia să-l întâlnească.

- Bună dimineaţa!

- Bună dimineaţa, majestate! E minunat să fim cu dumneavoastră pentru a sărbători Săptămâna Britanică a Ştiinţei. Iuri Gagarin, primul om care a călătorit în spaţiu, s-a născut pe 9 martie şi cred, doamnă, că l-aţi cunoscut. Ce ne puteţi spune despre asta?

- Într-adevăr, da, a fost foarte interesant să-l cunosc.

- Cum era el?

- Rus!(râsete). Nu vorbea engleza. Era fascinant şi cred că era fascinant, pentru că a fost primul (n.r: în spaţiu), a adăugat regina. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt