Regină a frumuseții desfigurată de un stomatolog - Prima News

Regină a frumuseții desfigurată de un stomatolog

O fostă regină a frumuseții a fost la un pas de moarte. O măsea inflamată în miez de noapte a dus-o în cabinetul unui stomatolog. Aici a început drama tinerei. Pentru că, spune ea, medicul a apelat la o extracție în loc de tratament, iar infecția s-a extins cu repeziciune. Nu sunt singurele acuzații pe care fosta miss România le aduce la adresa cadrului medical.

Larisa Iosif a fost la un pas de moarte după vizita într-un cabinet stomatologic din Capitală. Evenimentul a avut loc în urmă cu 2 săptămâni. Soluția medicală a fost una greșită. Extracția, spun specialiștii, nu este recomandată în cazul unei infecții de amploare. Doar că medicul nu a făcut nicio radiografie și nu i-a prescris nici un tratament.

Cum durerile au persistat, tânăra l-a contactat repetat pe doctor. Acesta a tratat-o cu indiferență și paracetamol. În cele din urmă, a consultat un al doilea medic. A fost nevoie de o operație. Confruntat de familia Larisei, stomatologul care a tratat-o greșit, a pretins că nici nu o cunoaște.

Tânăra vrea acum să și caute dreptatea în instanță. Cel mai probabil va fi nevoie de noi operații. Iar acestea ar putea pune capăt carierei sale de model. În plus, avocatul femeii susține că suspectează că stomatologul acuzat nici nu ar fi avut dreptul de a profesa această meserie.

Larisa Iosif a câștigat concursul Miss România în 2019. Premiul i-a adus imediat notorietate în mediul online, unde are zeci de mii de urmăritori.

Total
0
Shares
Total
0
Share