Regină a frumuseţii desfigurată de un stomatolog

Regină a frumuseţii desfigurată de un stomatolog

O fostă regină a frumuseţii a fost la un pas de moarte. O măsea inflamată în miez de noapte a dus-o în cabinetul unui stomatolog. Aici a început drama tinerei. Pentru că, spune ea, medicul a apelat la o extracţie în loc de tratament, iar infecţia s-a extins cu repeziciune. Nu sunt singurele acuzaţii pe care fosta miss România le aduce la adresa cadrului medical.

Larisa Iosif a fost la un pas de moarte după vizita într-un cabinet stomatologic din Capitală. Evenimentul a avut loc în urmă cu 2 săptămâni. Soluţia medicală a fost una greşită. Extracţia, spun specialiştii, nu este recomandată în cazul unei infecţii de amploare. Doar că medicul nu a făcut nicio radiografie şi nu i-a prescris nici un tratament.

Cum durerile au persistat, tânăra l-a contactat repetat pe doctor. Acesta a tratat-o cu indiferenţă şi paracetamol. În cele din urmă, a consultat un al doilea medic. A fost nevoie de o operaţie. Confruntat de familia Larisei, stomatologul care a tratat-o greşit, a pretins că nici nu o cunoaşte.

Tânăra vrea acum să şi caute dreptatea în instanţă. Cel mai probabil va fi nevoie de noi operaţii. Iar acestea ar putea pune capăt carierei sale de model. În plus, avocatul femeii susţine că suspectează că stomatologul acuzat nici nu ar fi avut dreptul de a profesa această meserie.

Larisa Iosif a câştigat concursul Miss România în 2019. Premiul i-a adus imediat notorietate în mediul online, unde are zeci de mii de urmăritori.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt