Red carpet la Veneția: weekend-ul a fost plin de surprize vestimentare - Prima News

Red carpet la Veneția: weekend-ul a fost plin de surprize vestimentare

A fost aglomerație pe red carpet la Veneția în acest weekend, cu câteva premiere care au atras atenția tuturor și care erau îndelung așteptate. În primul rând, dacă tot vorbim despre premiere, nu putem să ignorăm lansarea mult așteptată a filmului Dune, SF-ul lui Denis Villeneuve care e plănuit să apară în două părți. Adaptarea după iconicul roman al lui Frank Herbert îi are în rolurile principale pe Zendaya și Timothee Chalamet, starurile cele mai strălucitoare ale tinerei generații, care au și pășit pe red carpet în ținute care au făcut cinste momentului. După premieră, spectatorii au ovaționat minute în șir, iar noi lăudăm încă și mai mult ținutele alese de cei doi protagoniști.

Zendaya a apărut pe red carpet la Veneția într-o rochie Balmain din piele, realizată special pentru ea, care se potrivea ca o a doua piele și care avea și nuanța de caramel a pielii actriței. Rochia a fost accesorizată cu pantofi nude Louboutin, iar Zendaya a purtat și un uriaș colier cu smarald, din colecția de bijuterii a casei Bulgari. Chalamet, la rândul său, și el un actor care știe să folosească perfect puterea modei, a ales un costum Haider Ackermann. Din distribuția filmului mai fac parte Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, David Dastmalchian, Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa și Javier Bardem.

Altă apariție notabilă pe red carpet la Veneția a fost cea a fraților Gyllenhaal – Maggie și Jake, unii dintre cei mai talentați și mai cool frați de la Hollywood. Jake și-a susținut sora, aflată la Veneția pentru premiera debutului său regizoral, The Lost Daughter, un film inspirat de romanul Elenei Ferrante, cu Olivia Colman în rol principal. La aceeași premieră Dakota Johnson a purtat o admirabilă rochie Gucci transparentă, ale cărei detalii au avut chiar efectul scontat – de a crea un fel de foc de artificii pe covorul roșu.

Total
0
Shares
Total
0
Share