Război între primării. Faza pe pasaje

Război între primării. Faza pe pasaje

Război la distanţă între Primăria Sectorului 3 şi cea a Municipiului Bucureşti. Robert Negoiţă acuză administraţia generală că îi blochează un proiect căruia încearcă să îi dea drumul de doi ani. Este vorba despre două pasaje subterane în zona Dristor, una extrem de aglomerată, care ar ajuta la fluidizarea traficului şi la reducerea poluării. Singurul aviz rămas ar fi cel de la Primăria generală, însă Nicuşor Dan spune că proiectul are încă multe nereguli.

Pe Şoseaua Mihai Bravu, la intersecţiile cu Cale Vitan, respectiv Calea Dudeşti se circulă greu în aproape orice moment din zi. Primarul Negoiţă spune că două pasaje subterane în aceste puncte ar putea nu doar să fluidizeze traficul, dar să şi ajute la îmbunătăţirea calităţii aerului din zonă.

Negoiţă susţine că a obţinut toate avizele necesare, în jur de 20, pentru demararea proiectului. Singurul care îi lipseşte ar fi cel de la Primăria Municipiului Bucureşti. Nicuşor Dan spune, însă, că proectul nu are documentaţia necesară, inclusiv Planul Urbanistic Zonal.

Locuitorii din zonă, dar şi cei care tranzitează zi de zi bulevardele în cauză sunt cu toţii de acord că pasajele ar ajuta mult circulaţia. Primăria Sectorului 3 a început construcţia altor două pasaje supraterane la ieşirea din Sectorul 3, în zona Theodor Pallady.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt