Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Berceni

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Berceni

Răsturnare de situaţie în cazul femeii găsită moartă în lada canapelei din apartamentul în care locuia. Cadavrul este, de fapt, al fiicei ei, în vârstă de 12 ani. Tatăl o dăduse dispărută pe cea mică încă din luna aprilie, după ce a petrecut sărbătorile cu mama sa şi nu s-a mai întors acasă. Mama a fost arestată în Spania, însă concubinul ei, care este şi principalul suspect, este de negăsit.

Se întâmpla pe 11 aprilie. De atunci bărbatul nu a mai putut lua legătura cu fiica sa. În ultimele mesaje cu bunica ei, mama susţinea că fata are telefonul stricat şi că nu vrea să se mai întoarcă acasă, la tatăl ei. Numai că tatăl a mers la poliţie să o declare dispărută. De atunci nu a mai primit nicio veste. Acum însă cel mai sumbru scenariu avea să se adeverească. Cadavrul găsit în stare de descompunere în lada unei canapele dintr-un apartament din sectorul 4 al Capitalei era, de fapt, al minorei şi nu al mamei ei, cum s-a crezut iniţial.

De aproape două luni nici mama, şi nici concubinul nu au mai răspuns la telefon rudelor. După identificarea cadavrului, mama fetei a fost arestată în Spania. Rudele spun despre fetiţă că era o fire mai rebelă, iar când mama ei venea în ţară îşi petrecea timpul cu ea şi concubinul ei. Îi povestea bunicii ei că cei doi se mai certau din cauza banilor. Banii ar fi, spun specialiştii, şi motivul crimei. Ei merg şi pe ipoteza unui trafic de carne vie.

Concubinul este încă de negăsit. Rămâne acum ca anchetatorii să stabilească motivul crimei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt