Protestul mămicilor. Înger sau demon în halat alb

Protestul mămicilor. Înger sau demon în halat alb

Mamele asistate la naştere de controversatul doctor ginecolog Florian Robe au ieşit în stradă pentru a-l susţine. Femeile spun că tot ce se întâmplă acum cu medicul este o mare nedreptate. În timp ce în spaţiul public i se pune eticheta de ,,monstru”, fostele paciente susţin că acesta e un înger datorită căruia au adus pe lume copii sănătoşi. Deocamdată, o anchetă este în plină desfăşurare iar asupra doctorul Robe planează acuzaţia de tentativă de omor calificat.

Fostele paciente ale doctorului de la Polizu au ieşit în faţa spitalului pentru a-şi arată sprijinul faţă de medic. Un grup de pe o reţea socială a adunat deja peste 900 de susţinătoare. Daniela este la cea de a doua sarcină monitorizată de Florian Robe.

Recent însă, la adresa doctorului au fost formulate noi acuzaţii. Mai multe femei susţin că au trecut prin clipe traumatizante odată ce au ajuns pe mâna medicului.

Marina a născut în aprilie 2019 o fetiţă perfect sănătoasă, însă medicul ginecolog Florian Robe i-ar fi spus că pruncul este mort. În tot acest timp, micuţa se zbătea, de fapt, între viaţă şi moarte.

Pâna acum împotriva medicului Florian Robe a fost formulată o singură acuzaţie, acea de tentivă de omor. Ancheta este una în desfăşurare iar până la un verdict al justiţiei, doctorul se bucură de prezumţia de nevinovăţie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt