Profesorii protestau, Iohannis se poza - Prima News

Profesorii protestau, Iohannis se poza

,,Vedeți, până și greva are avantaje!”. Afirmația îi aparține președintelui Iohannis care, în timp ce în București profesorii anunțau că vor continua greva, era la Sibiu și se poza cu soția și elevii acesteia. Președintele a mers la Sibiu cu omologul său german și l-a dus exact la liceul unde predă Carmen Iohannis.

Opinie care nu este împărtășită de profesori și de elevii care riscă să rateze examenele din cauza grevei. Vizita soțului la Sibiu a fost motiv de mândrie pentru Carmen Iohannis. Și-a luat câțiva elevi de la liceul unde predă și a venit cu ei la poză.

Carmen Iohannis este profesoara de limba engleză si diriginta la o clasă a IX-a la Liceul Gheorghe Lazăr. Soția președintelui se numără printre dascălii care au ales să nu protesteze.

Nu la fel face și soția ministrului Economiei Economiei, Florin Spătaru.Aceasta este profesoară la un liceu din Galați si conform declaratiei de avere pe 2022 castiga aproximativ 4.300 de lei pe lună. Potrivit ministrului, sotia sa nu face grevă pentru salariu, ci pentru un sistem de educație mult mai bun și finanțat pe măsură.

foto: oradesibiu.roTotal
0
Shares
Total
0
Share