Profesorii protestau, Iohannis se poza

Profesorii protestau, Iohannis se poza

,,Vedeţi, până şi greva are avantaje!". Afirmaţia îi aparţine preşedintelui Iohannis care, în timp ce în Bucureşti profesorii anunţau că vor continua greva, era la Sibiu şi se poza cu soţia şi elevii acesteia. Preşedintele a mers la Sibiu cu omologul său german şi l-a dus exact la liceul unde predă Carmen Iohannis.

Opinie care nu este împărtăşită de profesori şi de elevii care riscă să rateze examenele din cauza grevei. Vizita soţului la Sibiu a fost motiv de mândrie pentru Carmen Iohannis. Şi-a luat câţiva elevi de la liceul unde predă şi a venit cu ei la poză.

Carmen Iohannis este profesoara de limba engleză si diriginta la o clasă a IX-a la Liceul Gheorghe Lazăr. Soţia preşedintelui se numără printre dascălii care au ales să nu protesteze.

Nu la fel face şi soţia ministrului Economiei Economiei, Florin Spătaru.Aceasta este profesoară la un liceu din Galaţi si conform declaratiei de avere pe 2022 castiga aproximativ 4.300 de lei pe lună. Potrivit ministrului, sotia sa nu face grevă pentru salariu, ci pentru un sistem de educaţie mult mai bun şi finanţat pe măsură.

foto: oradesibiu.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt