Profesorii învață cum să se comporte cu elevii - Prima News

Profesorii învață cum să se comporte cu elevii

Epoca în care profesorii sunt autoritari cu elevii, ba chiar unii devin agresivi la ore, trebuie să apună. Dascălii trebuie să învețe să creeze conexiuni cu copiii, tocmai pentru ca aceștia să se simtă în largul lor și să obțină rezultate mai bune la școală. Sute de educatori și învățători au mers la un curs despre starea de bine: cum să se comporte la ore, cum să îi înțeleagă pe cei mici și să îi determine astfel să învețe mai mult.

Profesori sau învățători care țipă la elevi, îi jignesc și îi umilesc, pentru că așa înțeleg să mențină disciplina în clasă. De aici pâna la starea de bine e cale lungă.

Mulți profesori nu știu să creeze conexiuni cu elevii, cred specialiștii din Marea Britanie și Statele Unite, care au venit să îi învețe pe dascălii noștri cum să se comporte la ore și cum să schimbe un sistem educațional învechit.

Sute de educatori și învățători au venit din toate colțurile țării să învețe tehnicile prin care să le ofere elevilor, la ore,liniște și încredere și să îi determine astfel să învețe mai mult.

Timp de trei zile, prin intermediul mai multor tehnici, profesorii au învățat cum să creeze schimbare. Generațiile de elevi din prezent au alte nevoi și sunt motivați de activități creative și de un dascăl implicat și prietenos.

Urmează ca cele învățate să fie aplicate și în sala de clasă. Numai că și statul ar trebui să aducă o schimbare în sistemul de învățământ, spun profesorii.Total
2
Shares
Total
2
Share