Profesoară umilită de elevi

Profesoară umilită de elevi

O profesoară a fost batjocorită de elevi în timpul orei! S-a întâmplat într-o şcoală din Prahova. Elevii sunt cei care au filmat scenele revoltătoare. Se vede clar în imagini cum copiii o ating pe profesoară, îi ridică fusta şi fac gesturi mai mult decât obscene. Clipurile video au ajuns la directoare şi apoi la poliţie. Atenţie! Urmează detalii şi imagini cu impact emoţional!

Imaginile au fost filmate în timpul orei de engleză. Se întâmplă la şcoala din Pietriceaua, un sat din Brebu, Prahova. Doi băieţi se duc spre tablă şi simulează poziţii sexuale cu profesoara. La un moment dat, unul dintre ei chiar încearcă să-i ridice fusta. Alţi colegi îi încurajează şi filmează întreaga scenă.

Umilinţa cadrului didactic continuă. Alt elev se apropie de ea şi mimează un alt act sexual. Ba chiar, la un moment ridică piciorul spre femeie, ca să o lovească. Profesoara pare că are o atitudine nepăsătoare. Surse din şcoală spun însă că femeie era depăşită de situaţie şi încearca să-i liniştească pe copii fără să riposteze. La ora ei de engleză erau şi elevi din alte clase.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri şi continuă cercetările.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt