Procesul pentru defăimare intentat de Johnny Depp, reluat luni odată cu depoziţia actriţei Amber Heard

Procesul pentru defăimare intentat de Johnny Depp, reluat luni odată cu depoziţia actriţei Amber Heard

Amber Heard, cea de-a doua soţie a actorului Johnny Depp, va reveni în boxa martorilor luni, odată cu reluarea procesului care i-a fost intentat pentru defăimare de starul hollywoodian, o procedură judiciară marcată de o serie de descrieri extrem de grafice privind abuzuri fizice şi emoţionale formulate de ambele părţi, informează Reuters.

Juraţii din acest proces au ascultat deja înregistrări explicite conţinând certuri ale fostului cuplu, precum şi mărturii despre un deget secţionat, fecale în pat şi o presupusă agresiune sexuală comisă cu ajutorul unei sticle.

Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, a dat-o în judecată pe Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, pentru a cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari şi afirmă că fosta lui soţie l-a defăimat atunci când a afirmat că este o victimă a abuzului domestic. Amber Heard a intentat un contra-proces de 100 de milioane de dolari, argumentând că starul hollywoodian a comis un act de defăimare atunci când a spus că ea este o mincinoasă.

Johnny Depp, unul dintre protagoniştii francizei cinematografice "Piraţii din Caraibe", a declarat în faţa instanţei că nu a lovit-o niciodată pe Amber Heard şi a precizat că fosta lui soţie a fost persoana care a comis de fapt abuzuri în timpul relaţiei lor. La începutul anului 2015, la scurt timp după nunta cuplului, Amber Heard a aruncat spre Johnny Depp o sticlă de votcă, secţionându-i vârful degetului mijlociu de la o mână, a dezvăluit actorul.

Johnny Depp a mai spus că a descoperit fecale în patul cuplului, în aprilie 2016. Unul dintre bodyguarzii actorului a depus mărturie şi a dezvăluit că Amber Heard i-ar fi spus că incidentul a fost "o glumă oribilă care a mers extrem de prost".

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt