Primele curse cu trenul între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni. Durează 20 de minute și costă 4 lei - Prima News

Primele curse cu trenul între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni. Durează 20 de minute și costă 4 lei

Trei operatori de transport feroviar asigură, din noaptea de sâmbătă spre duminică, transportul de călători între Gara de Nord Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Preţul unui bilet este de 4 lei/ călătorie.

Durata călătoriei de la Bucureşti Nord la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti va fi de 20 de minute, iar trenurile vor circula la un interval de 40 de minute pe sens.

Prima cursă de la aeroport spre Gara de Nord a plecat la 31 de minute după miezul nopţii. Pentru că puţină lume a apucat să afle despre apariţia noii legături feroviare, în primul tren Otopeni – Gara de Nord nu s-au aflat decât personalul CFR, jurnalişti şi câţiva poliţişti. Trenul a ajuns la destinaţie la ora stabilită, dar nu zabovit mult în principala gară a capitalei, ci s-a întors la aeroport. De data asta avea clienţi.

Primii călători care au luat trenul din Aeroport au fost un cuplu de români care venea din Italia. Aceştia abia aflaseră din presă despre noua modalitate de transport.Total
0
Shares
Total
0
Share