Primele consecințe ale incidentului de la Premiile Oscar. Ce se întâmplă cu filmele în care Will Smith trebuia să joace în viitorul apropiat - Prima News

Primele consecințe ale incidentului de la Premiile Oscar. Ce se întâmplă cu filmele în care Will Smith trebuia să joace în viitorul apropiat

La o săptămână de la incidentul violent din timpul galei Premiilor Oscar, Will Smith a anunțat că demisionează din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice.

„Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice alte consecinţe pe care Consiliul le consideră adecvate”, se arată în comunicatul de presă lansat vineri.

„Acţiunile mele la cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Academiei au fost şocante, dureroase şi de neiertat. Lista oamenilor pe care i-am rănit este lungă și îi include pe Chris, familia sa, mulți dintre prietenii mei, cei care au luat parte la eveniment și cei care au urmărit de acasă.”, a mai adăugat actorul.

„Am trădat încrederea Academiei. Am privat alţi candidaţi şi câştigători de şansa de a sărbători munca lor extraordinară. Am inima zdrobită”, şi-a exprimat regretul Will Smith.

Total
0
Shares
Total
0
Share