Primarul bătăuş din judeţul Constanţa

Primarul comunei Poarta Alba din judeţul Constanţa este cercetat penal după ce a ameninţat şi lovit o femeie poliţist. Edilul neagă acuzaţiile. Presupusa agresiune s-ar fi intamplat după ce o patrulă de poliţie l-a prins pe fiul de 16 ani al primarului, la volanul unei maşini, deşi acesta nu avea permis de conducere.

Incidentul a avut loc pe o stradă din comuna Poarta Albă când poliţiştii de la Rutieră au văzut un minor la volanul unei maşini, deşi vehiculul avea o capacitate cilindrică mică şi putea fi condus şi de minori de 16 ani, niciunul dintre băieţii din maşină nu avea permis auto.

La faţa locului a ajuns şi tatăl unuia dintre minori, primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti. Edilul a ţinut să precizeze că el a venit la locul incidentului in calitate de părinte, nu de primar, şi le-a prezentat poliţiştilor toate documentele cerute.

Martorii spun că scandalul a escaladat rapid, iar primarul nervos începuse să fie tot mai agresiv. Cei doi minori s-au ales cu dosar penal pentru conducere fară permis, iar primarul este anchetat pentru ultraj.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt