Prima lecţie de schi, în prima vacanţă a anului

Prima lecţie de schi, în prima vacanţă a anului

Weekendul acesta caravana Winter Tour a ajuns la Transalpina şi a adus cu ea şi multă, multă zăpadă. Prilej pentru amatorii sporturilor de iarnă să ia cu asalt pârtiile. Cei mai fericiţi au fost cei mici, care au beneficiat de prima lor lecţie de ski cu Prima Tv.

Cea de-a zecea ediţie de Winter Tour a ajuns pe domeniul schiabil Voineasa, după o pauză de doi ani. Vremea a fost excelentă şi cele trei zile consecutive de ninsoare au adus mii de turişti pe pârtii.

Cei care au ales să se bucure de prima minivacanţă din an au venit şi cu cei mici. Ei au fost fericiţi să descopere tainele acestui sport cu prima lecţie de ski oferită de Prima Tv.

Şi pentru instructori a fost o plăcere, tinerii cursanţi s-au arătat curioşi şi disciplinaţi. Pe lângă stratul de zăpadă consistent, turişţii au avut parte de multiple activităţi, de la concursuri cu premii până la petreceri apres-ski.

Caravana Winter Tour continuă şi săptămâna viitoare şi se întoarce pe Valea Prahovei. Pe 28 şi 29 ianuarie instructorii îi aşteaptă cu nerăbdare pe copii pentru prima lecţie de ski cu Prima Tv, la Buşteni, pe pârtia Kalinderu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt