Prima lecție de schi, în prima vacanță a anului - Prima News

Prima lecție de schi, în prima vacanță a anului

Weekendul acesta caravana Winter Tour a ajuns la Transalpina și a adus cu ea și multă, multă zăpadă. Prilej pentru amatorii sporturilor de iarnă să ia cu asalt pârtiile. Cei mai fericiți au fost cei mici, care au beneficiat de prima lor lecție de ski cu Prima Tv.

Cea de-a zecea ediție de Winter Tour a ajuns pe domeniul schiabil Voineasa, după o pauză de doi ani. Vremea a fost excelentă și cele trei zile consecutive de ninsoare au adus mii de turiști pe pârtii.

Cei care au ales să se bucure de prima minivacanță din an au venit și cu cei mici. Ei au fost fericiți să descopere tainele acestui sport cu prima lecție de ski oferită de Prima Tv.

Și pentru instructori a fost o plăcere, tinerii cursanți s-au arătat curioși și disciplinați. Pe lângă stratul de zăpadă consistent, turișții au avut parte de multiple activități, de la concursuri cu premii până la petreceri apres-ski.

Caravana Winter Tour continuă și săptămâna viitoare și se întoarce pe Valea Prahovei. Pe 28 și 29 ianuarie instructorii îi așteaptă cu nerăbdare pe copii pentru prima lecție de ski cu Prima Tv, la Bușteni, pe pârtia Kalinderu.

Total
0
Shares
Total
0
Share