PRIMA FEST, Festivalul Grupului CLEVER

PRIMA FEST, Festivalul Grupului CLEVER

La Prima Fest a fost mare fast! Cea de-a doua ediţie a Festivalului Prima a adunat sute de oameni, vedetele postului, oameni din sport, din publicitate şi jurnalişti. Evenimentul a anunţat surprizele toamnei, două noi canale de televiziune Prima NEWS şi Prima COMEDY.

Invitată în platoul FOCUS, Irina Radu, directorul Prima TV, a amintit că ,, de săptămâna viitoare Prima TV va difuza două seriale, un serial românesc ,,Pup-o, Mă!" -foarte haios, foarte simpatic, o să vă distraţi- şi ,,New Amsterdam", un serial celebru care a fost difuzat şi pe NBC şi pe Netflix. Eu zic că o să-i impresioneze pe telespectatori şi sperăm să devină dependeţi de a urmări aceste două seriale."

Directorul Prima Tv a mai anunţat şi debutul emisiunii PRIMII CĂŞTIGĂ. ,,Este un format original, este creaţia noastră împreună cu partenerii noştri care asigură partea de IT, este prima dată când se va întâmplă un joc interactiv la televizor. Cove va pune întrebările din platou şi telespectatorii vor răspunde de oriunde, nu numai de acasă, de pe telefonul mobil. Cred că este ceva interesant şi provocator, fără casting, fără să treci prin diferite filtre, toată lumea este liberă să participe", a precizat Irina Radu.

În weekend, telespectatorii Prima TV pot vedea emisiunea TOTU-I FAIN cu Diana Enache şi Alin Pascal şi bandul său. ,,Cei doi au fost aleşi în urma castingurilor, se potrivesc foarte bine, au o chimie aparte. Sperăm să fie o emisiune cu impact şi de succes", a mai spus Irina Radu care a adăugat că ,,în următorii patru ani meciurile Naţionalei se văd la Prima TV, iar trustul nostru continuă să transmită şi meciurile din UEFA Champions League."

Irina Radu a anunţat şi lansarea canalelor Prima NEWS şi Prima COMEDY. ,,Noi credem că este nevoie de apariţia unui canal echilibrat. (...) Prima NEWS va fi un canal echilibrat şi obiectiv, iar Prima COMEDY a apărut din nevoia de a râde într-o ţără în care avem multe necazuri, mai multe decât în alte părţi, şi simţim nevoia să râdem, să facem haz de necaz. Sperăm să fim un medicament pentru telespectatori", a mai precizat directorul Prima TV care a amintit că ,,de ieri Agro TV a devenit un canal generalist şi astfel se deschide către un public mult mai larg."

,,Profit TV îşi continuă activitatea, iar postul Cinemaraton a devenit un canal tv din ce în ce mai iubit de public, lumea caută acum filmul românesc şi noi ne bucurăm să fim promotori ai filmului românesc", a spus Irina Radu la FOCUS.

,,Sloganul Prima TV CREDE ÎN TINE arată că postul nostru de televiziune este alături de telespectorii săi . În următoarea perioadă vor fi din ce în ce mai multe programe în care vom fi interactivi. Acesta este principalul scop" a mai precizat Irina Radu, directorul Prima TV care a adăugat că ,,sinceritatea are cea mai mare valoare în televiziune şi cei de acasă ştiu exact când noi spunem adevărul şi când nu."

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt