Preţul vieţii este prea scump

Preţul vieţii este prea scump

La doar trei ani Mihai luptă să supravieţuiască. Anul trecut a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală şi de atunci viaţa lui, dar şi a părinţilor s-a schimbat. Are nevoie de tratament, dar nu îl poate obţine. Există doi factori de care se agaţă viaţa lui-obţinerea cetăţeniei române şi…banii.

Anul trecut, în luna decembrie, viaţa familiei Reaboi s-a schimbat total. Vestea că băiatul cel mic suferă de o boală gravă a venit ca un fulger. Diagnosticul este amiotrofie spinală. Mai exact, muşchii lui Mihai nu se dezvoltă. Un tratament îi poate schimba viaţa,dar…întreg procesul e blocat de birocraţie.

Părinţii lui Mihai au nevoie de cetăţenie română, pentru că în Republica Moldova nu există tratamentul de care el are nevoie. Deşi au depus actele în februarie, părinţii lui Mihăiţă nu am primit niciun un ajutor până în ziua de azi.

Din păcate, obţinerea cetăţenie nu poate să fie grăbită. Trist este că acum viaţa lui Mihăiţă depinde de nişte acte.

Natalina, mama lui Mihai se nu renunţă la această luptă. A obosit, dar ştie că trebuie să facă tot ce îi stă în putinţă să îşi slaveze copilul.

Mihăiţă are nevoie de peste două milioane de dolari, bani care sunt greu de obiţinut. Cine doreşte să îl ajute poate să doneze în conturile afişate acum. Orice sumă contează pentru viaţa lui Mihăiţă!

https://youtu.be/oVChGljNtbQ

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt