Prețul vieții este prea scump - Prima News

Prețul vieții este prea scump

La doar trei ani Mihai luptă să supraviețuiască. Anul trecut a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală și de atunci viața lui, dar și a părinților s-a schimbat. Are nevoie de tratament, dar nu îl poate obține. Există doi factori de care se agață viața lui-obținerea cetățeniei române și…banii.

Anul trecut, în luna decembrie, viața familiei Reaboi s-a schimbat total. Vestea că băiatul cel mic suferă de o boală gravă a venit ca un fulger. Diagnosticul este amiotrofie spinală. Mai exact, mușchii lui Mihai nu se dezvoltă. Un tratament îi poate schimba viața,dar…întreg procesul e blocat de birocrație.

Părinții lui Mihai au nevoie de cetățenie română, pentru că în Republica Moldova nu există tratamentul de care el are nevoie. Deși au depus actele în februarie, părinții lui Mihăiță nu am primit niciun un ajutor până în ziua de azi.

Din păcate, obținerea cetățenie nu poate să fie grăbită. Trist este că acum viața lui Mihăiță depinde de niște acte.

Natalina, mama lui Mihai se nu renunță la această luptă. A obosit, dar știe că trebuie să facă tot ce îi stă în putință să își slaveze copilul.

Mihăiță are nevoie de peste două milioane de dolari, bani care sunt greu de obiținut. Cine dorește să îl ajute poate să doneze în conturile afișate acum. Orice sumă contează pentru viața lui Mihăiță!

https://youtu.be/oVChGljNtbQTotal
0
Shares
Total
0
Share