Preşedintele Klaus Iohannis discută cu miniştrii Apărării, Internelor şi Sănătăţii pe tema campaniei de vaccinare anti-COVID, abordată ca o chestiune de securitate naţională

Preşedintele Klaus Iohannis discută cu miniştrii Apărării, Internelor şi Sănătăţii pe tema campaniei de vaccinare anti-COVID, abordată ca o chestiune de securitate naţională

Preşedintele Klaus Iohannis are o şedinţă, luni, cu miniştrii Apărării, Internelor şi Sănătăţii, Nicolae Ciucă, Marcel Vela şi Nelu Tătaru, pentru a discuta despre campania de vaccinare anti-COVID-19, anbordată ca o problemă de securitate naţională. Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea luni, 23 noiembrie a.c., ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă cu tema Campania de vaccinare anti-COVID-19, problemă de securitate naţională, la care vor participa Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, şi Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru”, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis a afirmat, încă de vineri, că a convocat această şedinţă pentru luni, întrucât campania de vaccinare trebuie să fie un succes şi, ca atare, este o chestiune de securitate naţională.

"Pentru asta, am convocat o întâlnire, o şedinţă, pentru luni, şedinţă la care vor participa, în afară de mine, ministrul Apărării, ministrul de Interne şi ministrul Sănătăţii şi vom clarifica toate aspectele care ţin de campania de vaccinare ca şi chestiune de securitate naţională", a explicat Iohannis.

Săptămâna trecută, şeful statului anunţa că Valeriu Gheorghiţă, medic la Spitalul Militar Central, va fi coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID-19 la nivel naţional.

Iohannis spunea, marţi, că a avut a treia şedinţă cu autorităţile şi experţii în domeniu pentru pregătirea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. El anunţa, totodată, că strategia de vaccinare anti-COVID 19 va fi făcută publică săptămâna aceasta.

El reitera că vaccinarea va începe etapizat.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt