Preot în comă după ce ar fi băut antigel

Preot în comă după ce ar fi băut antigel

Caz şocant în Constanţa! Un preot, apropiat al lui ÎPS Teodosie, a intrat în comă profundă după ce a ingerat o substanţă necunoscută. Surse medicale, din spitalul judeţean, vorbesc despre antigel. Preotul Cătălin Moroşan se află acum internat pe Secţia de Terapie Intensivă. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Soţia preotului a fost cea care a sunat la 112, imediat după ce acestuia i s-a făcut rău. Mai multe echipaje medicale au ajuns, de urgenţă, la locuinţa celor doi. La Terapie Intensiva se vehiculeaza ideea antigelului înghitit de preot, însă soţiei nu i s-a dat negru pe alb ca aceasta este substanţa. Nici că a înghiţit conştient ceva, nici ca a fost un accident. Femeia este disperată.

Între timp, relaţia preotului Cătălin Moroşan cu Arhiepiscopia Tomisului s-a răcit. Deşi în 2020 fost numit paroh al Bisericii Sfântul Ştefan, iar un an mai târziu a primit funcţia de administrator al unui centru medical de lângă mănăstirea Costineşti, la un moment dat Teodosie i-a luat si parohia si functia de administrator. Arhiepiscopul Teodosie este retinut in comentarii.

Medicii din spital sunt reţinuti în ceea ce priveşte evoluţia părintelui. Acum el respira doar cu ajutorul aparatelor : e intubat şi ventilat mecanic.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt