Premierul Nicolae Ciucă discută joi cu miniştrii Energiei şi Economiei, precum şi cu conducerile ANPC, Consiliului Concurentei şi ANAF pe tema preţurilor la carburanţi - Prima News

Premierul Nicolae Ciucă discută joi cu miniştrii Energiei şi Economiei, precum şi cu conducerile ANPC, Consiliului Concurentei şi ANAF pe tema preţurilor la carburanţi

Premierul Nicolae Ciucă se întâlneşte joi cu miniştrii Energiei şi Economiei, precum şi cu conducerile ANPC, Consiliului Concurentei şi ANAF, după ce miercuri seară, zvonurile privind creşterea preţurilor la carburanţi a provocat cozi mari la benzinăriile din toată ţara. 

Potrivit Executivului, întâlnirea este programată la ora 9:30.

Premierul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru declarând miercuri seară că ”Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”.

Şi ministrul Energiei, Virgil Popescu a precizat că România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării. ”Vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi”, a spus el. 

Total
0
Shares
Total
0
Share