Premiera House of Gucci la Milano: Lady Gaga şi Mădălina Ghenea pe covorul roşu

Premiera House of Gucci la Milano: Lady Gaga şi Mădălina Ghenea pe covorul roşu

Premiera House of Gucci la Milano a fost un moment special, având în vedere că acesta este oraşul în care a fost asasinat Maurizio Gucci, jucat în film de Adam Driver. 

Premiera House of Gucci la Milano a reprezentat un moment special pentru megaproducţia lui Ridley Scott – deşi brand-ul a fost fondat la Toscana şi continuă să opereze şi astăzi cu sediul central aici, Milano a reprezentat dintotdeauna un punct de cotitură al business-ului… şi este, totodată, oraşul în care a trăit pentru o vreme şi a fost asasinat Maurizio Gucci, descendentul familiei, cel a cărui moarte a fost pusă la cale de Patrizia Reggiani, fosta sa soţie, interpretată în film de Lady Gaga.

Aşadar, premiera House of Gucci la Milano, deşi nu a avut parte de întreaga distribuţie a filmului descinsă pe covorul roşu, aşa cum s-a întâmplat la Londra, a avut un aer special. Lady Gaga, care a purtat pentru ocazie o rochie roşie spectaculoasă semnată de Donatella Versace, a mărturisit pe contul său de Instagram:

„Am plâns toată ziua făcând promovarea pentru presă în Milano. Sunt atât de recunoscătoare să fac parte din filmul House of Gucci. Pe ecrane de Ziua Recunoştinţei. În numele tatălui, al fiului şi pentru astă seară… al casei Versace”, a glumit Lady Gaga, făcând referire la o replică din film care s-a viralizat deja pe reţelele de socializare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt