Premiera din 10 februarie a spectacolului "Oleanna" de la Teatrul de Artă, reprogramată pentru 14 februarie

Premiera din 10 februarie a spectacolului "Oleanna" de la Teatrul de Artă, reprogramată pentru 14 februarie

Premiera din 10 februarie a spectacolului "Oleanna" de David Mamet de la Teatrul de Artă Bucureşti a fost reprogramată pentru data de 14 februarie, informează organizatorii într-un comunicat transmis AGERPRES.

Cel de-a doua reprezentaţie în regim de premieră a spectacolului va avea loc tot pe 21 februarie, de la ora 19,00, în acelaşi spaţiu, precizează Teatrul de Artă în comunicatul citat.

"În 'Oleanna' aflăm despre lupta pentru putere dintre un profesor universitar şi o studentă care îl acuză de hărţuire sexuală. Se poate vorbi, oare, despre adevărul absolut al unei situaţii? Există un adevăr, independent de personajele implicate? Orice poveste are două feţe", se arată în prezentarea spectacolului.

Montarea de la Teatrul de Artă Bucureşti îi are în distribuţie pe Cristiana Luca şi Lucian Pavel.

Piesa lui Mamet a avut premiera în mai 1992, la Cambridge, Massachusetts. În luna octombrie a aceluiaşi an este montată şi la Teatrul Orpheum, New York, cu scena a treia rescrisă. Urmează premiera la Royal Court Theatre, Londra (1993, în regia lui Harold Pinter), într-o versiune ce revine la finalul original.

Biletele pot fi achiziţionate de pe mySTAGE şi Eventbook. 

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt