Poliţist rănit de suporteri înaintea meciului Oţelul Galaţi - Dinamo

Poliţist rănit de suporteri înaintea meciului Oţelul Galaţi - Dinamo

Bătaie între suporteri înainte de meciul dintre Oţelul Galaţi şi Dinamo. În încercarea a de a opri scandalul, un poliţist a fost grav rănit la cap. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Scandalul a avut loc într-o intersecţie din apropierea stadionului din Galaţi, unde şi-au dat întâlnire grupurile de microbişti. Violenţele au început în momentul în care mai mulţi suporteri, aflaţi într-un microbuz, i-au înjurat pe fanii echipei adverse, care se aflau pe trotuar. Poliţistul de la rutieră a oprit maşina, iar atunci când s-a dat jos ca să-i legitimeze, a fost lovit în cap cu o piatră.

Grav rănit, poliţistul a fost transportat la spital de către colegii săi. Scandalul între suporteri s-a terminat numai cu ajutorul jandarmilor. Tânărul care l-a lovit pe agent cu o piatră a fost reţinut pentru 24 de ore. Alţi 25 de suporteri au fost conduşi la sediul poliţiei.

Poliţia a deschis dosar penal pentru ultraj. 15 dintre suporteri au interzis să mai participe la un meci de fotbal pentru un an de zile. Cazul aminteşte de ce s-a întâmplat în 2008, înaintea derby-ului dintre CFR şi U Cluj, atunci când un jandarm a fost bătut şi lovit în cap cu o dală de beton. Bărbatul a stat nternat în spital mai bine de cinci săptămâni.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt