Poliţist înjunghiat în Eforie Nord. Detalii astăzi, la Focus 15:00 şi Focud 18:00

Poliţist înjunghiat în Eforie Nord. Detalii astăzi, la Focus 15:00 şi Focud 18:00

Un echipaj de poliţişti care a intervenit pe o stradă din Eforie Nord, unde un bărbat se manifesta violent, a fost atacat de către suspect, iar un agent a fost înjunghiat, atacatorul fiind prins ulterior în timpul unei urmăriri în care au fost trase şi focuri de armă.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, incidentul a avut loc marţi seara, pe o stradă din localitatea Eforie Nord, unde un echipaj a intervenit după ce a fost alertat că un bărbat s-ar manifesta violent şi ar fi recalcitrant.

Echipajul a încercat să-l legitimeze pe suspect, însă acesta a refuzat, devenind violent şi agitat, conform IPJ.

În timp ce poliţiştii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, acesta a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe unul dintre agenţi, ulterior fugind.

"Cei doi agenţi de poliţie au plecat în urmărirea acestuia, iar unul a tras două focuri de avertisment în plan vertical. Imediat, au fost mobilizaţi zeci de poliţişti, care au început căutările pentru depistarea bărbatului. În scurt timp de la eveniment, acesta a fost depistat pe faleza din localitatea Eforie Nord de către un alt poliţist. La vederea patrulei, bărbatul a reacţionat din nou violent, încercând să îl lovească pe poliţist cu o şurubelniţă. Acesta a fost imobilizat, încătuşat şi dus la sediul Poliţiei staţiunii Eforie, pentru audieri", arată comunicatul IPJ.

Poliţistul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, în prezent fiind conştient şi stabil, informează comunicatul.

Cazul este instrumentat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, care fac cercetări pentru ultraj.

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt