Poliţia în alertă, deţinut evadat

Poliţia în alertă, deţinut evadat

E forfotă mare în Poliţie după ce un deţinut a evadat în din penitenciarul Găeşti. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, lucra în regim deschis, la o firmă din oraşul dâmboviţean. Sunt în filtre în tot judeţul, iar oamenii legii caută orice informaţie care să-i ajute la capturarea fugarului.

Fugarul, condamnat pentru furt, are 43 de ani. Pedeapsa mică şi comportamentul ireproşabil îi câştigaseră dreptul de a munci în regim deschis. În jurul prânzului, a dispărut însă de la firma de dezmembrări din Găeşti unde lucra. Ar fi fost deosebit de afectat de vestea că o rudă a sa a fost implicată într-un accident rutier în Tulcea.

Este deja anchetă şi la pentenciarul Găeşti

Fugarul ispăşea o condamanare de trei ani şi jumătate pentru furt. Mai avea de executat 2 ani din pedeapsă. Semnalmentele sale sunt: 1,68 m înălţime, statură atletică, ochi căprui, păr negru drept, sprâncene stufoase, ten măsliniu. Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt