Plimbare cu ATV-ul încheiată tragic

Plimbare cu ATV-ul încheiată tragic

Accident cumplit în judeţul Giurgiu. Un tată şi fiul său de numai 9 ani au murit după ce au intrat cu ATV-ul într-un stâlp. Bărbatul nu deţinea permis pentru niciun fel de vehicul. Martorii cred că cel mic a împins de coarnele vehiculului, iar tatăl nu a reuşit să preia controlul suficient de repede. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii ce vă pot afecta emoţional!

În acest mod pot rezuma oamenii din Cosoba tragedia care a şocat întreaga comunitate. Marian şi fiul său, Adelin, şi-au găsit sfârşitul după o plimbare cu ATV-ul. Felul în care s-a derulat accidentul este, însă, unul extrem de bizar. Ipoteza celor ce au asistat la tragedie e că băiatul de 9 ani, pe care tatăl său îl ţinea în faţă pe ATV, ar fi atins coarnele. Odată intrat pe câmpul denivelat, vehiculul nu a mai putut fi controlat.

Tragedia este cu atât mai mare cu cât, în urmă cu nici trei luni mama copilului a murit si ea. După acest lanţ de nenorociri, în urmă a rămas fiul lor cel mare. Familia celor doi era una numeroasă, iar pe reţelele de socializare curg postările din care se poate citi durerea fără margini a celor apropiaţi. N-au fost puţini nici cei care au venit la locul accidentului pentru a aprinde o lumânare.

Bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pentru a putea să conduci un ATV pe drumuri publice, e nevoie de permis categoria B1.

Tragedia de la Cosoba aminteşte de alte incidente grave cu atv-uri. În urmă cu un an, doi copii din Alba au scăpat ca prin minune cu viaţă, după ce au căzut cu ATV-urile într-o râpă. Nu la fel de norocos a fost un bărbat din Reşiţa, care a murit după o cursă în pădure.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt