Plăți APIA de peste 170 MILIOANE EURO – Vezi ce fermieri au primit banii - Prima News

Plăți APIA de peste 170 MILIOANE EURO – Vezi ce fermieri au primit banii

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă plățile către fermierii români. Până la această dată, crescătorii de animale care beneficiază de sprijinul cuplat în sectorul zootehnic au primit peste 170 de milioane de euro, informează directorul general al instituției, Adrian Pintea.

”Continuăm să autorizăm zilnic la plată cererile depuse pentru sprijinul cuplat în sectorul zootehnic (SCZ), aferent anului 2021. Ne ținem de cuvânt, înaintând până în acest moment spre plata suma de 174,10 milioane de Euro.

Sprijinul este acordat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1247/2021 și Hotărârii de Guvern nr. 1.053/2021. Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură rămâne mereu alături de fermieri, efectuând la timp toate plățile aferente Campaniei 2021. Mulțumesc echipei APIA, pentru modul profesionist în care înțelege să sprijine demersurile întreprinse în sensul dezvoltării agriculturii din România!”, a precizat Adrian Pintea într-un mesaj pe pagina sa de facebook.Total
0
Shares
Total
0
Share