Plăţi APIA de peste 170 MILIOANE EURO – Vezi ce fermieri au primit banii

Plăţi APIA de peste 170 MILIOANE EURO – Vezi ce fermieri au primit banii

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) continuă plăţile către fermierii români. Până la această dată, crescătorii de animale care beneficiază de sprijinul cuplat în sectorul zootehnic au primit peste 170 de milioane de euro, informează directorul general al instituţiei, Adrian Pintea.

”Continuăm să autorizăm zilnic la plată cererile depuse pentru sprijinul cuplat în sectorul zootehnic (SCZ), aferent anului 2021. Ne ţinem de cuvânt, înaintând până în acest moment spre plata suma de 174,10 milioane de Euro.

Sprijinul este acordat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1247/2021 şi Hotărârii de Guvern nr. 1.053/2021. Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură rămâne mereu alături de fermieri, efectuând la timp toate plăţile aferente Campaniei 2021. Mulţumesc echipei APIA, pentru modul profesionist în care înţelege să sprijine demersurile întreprinse în sensul dezvoltării agriculturii din România!”, a precizat Adrian Pintea într-un mesaj pe pagina sa de facebook.

Afla mai multe despreapiabanieurofermieriplati
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt