Pistolarul fugar din Iaşi, prins la Chişinău

Pistolarul fugar din Iaşi, prins la Chişinău

Principalul suspectat al atacului în stil mafiot din Iaşi, care şi-ar fi împuşcat în gât un partener de afaceri, a fost prins în Republoca Moldova. Individul este unul extrem de periculos căutat şi de poliţiştii italieni pentru mai multe infracţiuni de furt, violenţă inclusiv proxenetism. Între timp victima lui se află la terapie intensivă, iar medicii sunt rezervaţi. Atenţie, informaţiile vă pot afecta emoţional.

Zilele trecute un bărbat din Iaşi a fost impuşcat în plină stradă. Atacul a fost unul extrem de rapid, iar ţinta un bărbat de 40. Agresorul se pare că era prieten cu victima. Alexandru Plop este principalul suspect şi a fost prins în Chişinău

Suspectul a trecut graniţa imediat după atac, înainte de a fi dat în urmărire internaţională! Între timp victima sa este în stare stabilă, la Terapie Intensivă. Medicii sunt rezervaţi cu starea bărbătului, glonţul ar fi atins o zonă extrem de sensibilă, in care momentan nu se poate interveni chirurgical. Proiectilul este în continuare în zona cervicală!

Vecinii bărbatului care a fost împuşcat sunt şocaţi, mai ales că atacul s-a întâmplat într-un cartier liniştit din Iaşi. Bărbatul, de 31 de ani, urmează a fi preluat din Republica Moldova, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt