Pîrvulescu: În acest moment nu sunt posibile atacuri împotriva Moldovei

Pîrvulescu: În acest moment nu sunt posibile atacuri împotriva Moldovei

Ucrainenii sunt mai determinaţi ca niciodată şi nu vor să cedeze în faţa ruşilor, transmite din Kiev corespondentul special Prima News, Marius Saizu. El a sublinat că, în ciuda situaţiei grave generate de războiul pornit de Rusia şi a deselor alarme care anunţă atacuri cu rachete, ucrainenii nu vor da înapoi.

Analistul politic Cristian Pârvulescu a spus că retragerea Rusiei din tratatul de non-proliferare nucleară cu SUA nu e o surpriză, ci face parte din ameninţarea nucleară a Rusiei.

„Discursul lui Putin a fost un discurs anost, nimeni nu mai crede în ameninţarea nucleară a Rusiei, mai ales după ce China i-a cerut să nu mai folosească ameninţarea nucleară. În acest moment nu sunt posibile atacuri împotriva Moldovei, având în vedere situaţia de pe front, dar ne putem aştepta la o acţiune în Transnistria. De fapt, acţiunile pentru destabilizarea Moldovei sunt constante. Am asistat în secolul 21 cum un stat membru al consiliuilui de securitate al ONU încalcă orice lege internaţională şi comite crime de război. Probabil va trebui să trecem la pasul următor, la tribunale pentru crime de război”, a spus analistul politic.

Afla mai multe despreputinrazboirusiaucraina
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt