Pieţele din Sectorul 4 se vor redeschide mâine

Pieţele din Sectorul 4 se vor redeschide mâine

Începând de mâine, toate pieţele din sectorul 4 vor fi redeschise, astfel că încă de la primele ore ale dimineţii, producătorii de fructe şi legume de sezon îşi vor vinde marfa la tarabele amenajate în interiorul pieţelor.

Un comunicat emis de Primăria Sectorului 4 menţionează că în urma unei dispoziţii a primarului sectorului 4, Daniel Băluţă, angajaţii Direcţiei de Administrare a Pieţelor vor lua măsurile necesare astfel încât toate cele aproximativ 300 de tarabe mutate în urmă cu ceva mai mult de trei săptămâni în vecinătate să fie relocate în interiorul pieţelor.

Comunicatul mai menţionează că, în urmă cu aproximativ o lună, ca urmare a unor decizii guvernamentale, producătorii care aveau închiriate tarabe în noua piaţă a Sudului, au fost relocaţi în piaţa volantă pe care administraţia locală a amenajat-o la parterul parcării etajate aflată la doar câţiva metri distanţă, acolo unde existau condiţii decente care nu doar că respectau normele legale, ci le şi asigurau adăpost comercianţilor. În aceleaşi condiţii au funcţionat şi vânzătorii de la Piaţa Berceni-Olteniţei, care au fost mutaţi la parterul parcării etajate de pe strada Tulnici, adică în spatele sediului pieţei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt