Peste 80 de elevi şi profesori din Tulcea participă la ore online din motive medicale

Peste 80 de elevi şi profesori din Tulcea participă la ore online din motive medicale

Peste 80 de elevi şi cadre didactice din judeţul Tulcea au primit acordul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) pentru continuarea cursurilor online, chiar dacă revenirea acestora la şcoală era posibilă.

Inspectorul general al IŞJ, Viorica Pavel, a declarat, pentru AGERPRES, că 77 de elevi şi şapte cadre didactice au cerut să participe doar online la ore în principal din motive de sănătate.

"Elevii din clasa a X-a seral de la Liceul Tehnologic din Luncaviţa continuă de asemenea orele online, deoarece clasa lor se află într-o clădire în reabilitare, iar acelaşi lucru se întâmplă cu clasa unei învăţătoare de la Şcoala nr. 12 din municipiu", a precizat inspectorul general al IŞJ.

Potrivit unei decizii adoptată marţi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), clasa a IV-a de la Şcoala generală nr. 12 numără 23 de elevi şi se încadrează în scenariul galben.

De asemenea, în decizia CJSU se menţionează că 66 de elevi ai şcolilor din Izvoarele, Luncaviţa şi Dunavăţu de Jos participă la ore online, deşi participarea fizică la cursuri este permisă.

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt