Peste 300 de români sunt dispăruți - Prima News

Peste 300 de români sunt dispăruți

Peste 3.000 de oameni dispar anual în România! 95 la sută dintre cazuri sunt rezolvate însă în primele ore sau zile de la dispariție. Există totuși și situații în care pare că oamenii intră în pământ. Sunt căutați ani la rând, prin toate mijloacele posibile, dar nimeni nu îi mai găsește. Cei mai mulți dintre ei sunt, din păcate, copii.

Lista celor care dispar însă zilnic este interminabilă. De cele mai multe ori, oamenii sunt găsiți de poliție într-un timp scurt. Familiile celor care dispar fără urmă luptă ani la rând. Așa s-a întâmplat și cu un bărbat din Gorj. Fratele lui a dispărut când era mic. Nu știa nimic de el. 30 de ani l-a căutat. Nu și-a pierdut nici măcar o secundă speranța. Și..a reușit. După atâția ani cei doi frați s-au cunoscut.

Sunt și familii care după doar câțiva ani de la dispariție își pierd orice speranță, renunță și declară decesul. Această moarte pe cale administrativă, cum o numesc anchetatorii, poate avea consecințe grave pentru persoana dispărută.

Statisticile din România arată că cel mai des dispar copiii. Anual polițiștii din toată țara primesc în jur de 8.000 de sesizări.Total
0
Shares
Total
0
Share