Peste 250.000 de turişti, pe litoral

Peste 250.000 de turişti, pe litoral

Este perioada concediilor, iar staţiunile din sudul litoralului sunt pline… oamenii stau unul lângă altul pe plajă, în apă şi pe faleză. Eforie Nord rămâne şi în acest weekend în topul referinţelor românilor. Este staţiunea cea mai aglomerată de pe litoralul românesc, iar turiştii abia găsesc loc pe nisip.

Pe plajele din Eforie şi Costineşti se aud doar râsete şi ţipete de copii, fluiere ale salvamarilor sau muzica dată tare. Mii de oameni se-nghesuie sub soarele verii de dimineaţă până seara, iar întinderea de nisip pare ne-ncăpătoare. Toţi au un singur scop: să uite de griji.

Pe plajele din Eforie şi Costineşti se aud doar râsete şi ţipete de copii, fluiere ale salvamarilor sau muzica dată tare. Mii de oameni se-nghesuie sub soarele verii de dimineaţă până seara, iar întinderea de nisip pare ne-ncăpătoare. Toţi au un singur scop: să uite de griji de lei.

Pe de altă parte, salvamarii insistă ca turiştii să nu depăşească geamandura, să respecte regulile de securitate,
iar părinţii să îşi supravegheze copiii. În aglomeraţiile mari de oameni ei devin primele victime.

Pe tot litoralul, gradul de ocupare este de 95%. Preţurile încep de la 1.ooo de lei pentru un sejur de 3 nopţi la un hotel de 3 stele. Peste 25o.ooo de turişti au fost în acest weekend pe litoral.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt