Pericol uriaş de explozie în Târgu Mureş

Pericol uriaş de explozie în Târgu Mureş

Pericol uriaş de explozie în Târgu Mureş aproape de centrul oraşului! O hală în care erau mai multe depozite a luat foc, iar într-unul dintre acestea se găseau 30 de tone de îngrăşământ care are în compoziţie azot. 18 maşini de pompieri au fost trimise la faţa locului pentru a stinge incendiul. Au ars peste 1.500 metri pătraţi de depozite, iar în zonă s-a emis şi un cod ro alert! Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Alarma s-a dat în Târgu Mureş în jurul prânzului de către localnicii care au zărit flăcări uriaşe. Imediat la faţa locului au ajuns pompierii. Îngrăşământul NPK are în compoziţie azot, care la o temperatură ridicată şi în prezenta unui combustibil ca motorină sau benzină poate provoca o tragedie.

Localnicii speriaţi au încercat sa pornească hidranţii impreuna cu pompierii, însă aceştia nu erau funcţionali.

Pompierii au reuşit, pana la urma, să scoată, din depozitul in flăcări, aproape toata cantitatea de NPK, înlăturând astfel pericolul de explozie. Incendiul a fost localizat, dar militarii actioneaza in continuare pentru găsirea şi lichidarea focarelor aprinse. Nu se ştie de la ce a pornit focul.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt