Pedofil deghizat în bunul samaritean - Prima News

Pedofil deghizat în bunul samaritean

Copii abuzați sexual de un voluntar dintr-o fundație. Este descoperirea șocantă a autorităților într-un oraș din Arad. Bărbatul, un german în vârstă de 76 de ani, a fost reținut de poliție după ce ar fi întreținut relații sexuale cu cel puțin doi minori, în vârstă de 13 și 16 ani. Vă avertizam că urmeaza informații care vă pot afecta emoțional.

Germanul de 76 de ani obisnuia sa vina in Lipova de ani buni. Casa pe care o detine în localitatea arădeana, dar si masina sa, poartă însemnele unei fundații pentru ajutorarea copiilor. Avea un contract de voluntariat cu DGASPC Arad, care ii permitea sa intre in contact cu minorii fara parinti. Insa, sub supraveghere.

Asa au ajuns, se pare, cei doi copii in casa barbatului de 76 de ani. Politistii l-au retinut pe suspect, i-au perchezitionat si casa, insa nu au gasit nimic care sa dovedeasca ca acesta ar fi abuzat si alti copii sau ar fi parte a unei retele de pornografie infantila.

Pentru a-i determina pe minorii abuzati sa pastreze secretul, germanul îi platea. În Lipova, cetateanul german era o figura discreta.

Bărbatul este acuzat de viol si agresiune sexuala in forma continuata. Anchetă e și la DGASPC Arad pentru a afla daca exista si alti copii care i-au căzut victima.Total
0
Shares
Total
0
Share