Paul al României a fost căutat şi sub pat, şi în dulapuri. Anchetatorii nu ştiu unde e şi i-au pus poza pe pagina persoanelor urmărite

Paul al României a fost căutat şi sub pat, şi în dulapuri. Anchetatorii nu ştiu unde e şi i-au pus poza pe pagina persoanelor urmărite

Paul al României a fost pus, vineri, pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română, după ce a fost căutat acasă pentru aplicarea mandatului de arestare şi nu a fost găsit. Surse din anchetă arată că acesta ar fi plecat în Portugalia.

Fotografia şi detaliile despre Paul Philippe al României, cetăţean român, născut în Franţa, au fost postate pe pagina persoanelor urmărite de Poliţia Română, pentru că nu s-a putut pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru trafic de influenţă, luare şi dare de mită.

„La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Braşov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 în Franta, loc. Paris, domiciliat în Mun. Bucureşti, (...), condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă şi complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, arată IGPR pe site.

Poliţiştii au mers joi seara acasă la Paul al României pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt