Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascaţi” în duba poliţiei a ajuns direct în spital

Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascaţi” în duba poliţiei a ajuns direct în spital

Patru poliţişti de la trupele speciale din Gorj, acuzaţi că au bătut un suspect pe care îl escortau, au fost reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Victima, bătută cu pumnii şi picioarele, a ajuns direct în sala de operaţie.

Patru poliţişti de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Gorj au fost reţinuţi joi seară pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru tentativă de omor şi tortură, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Cei patru poliţişti au particpat cu câteva zile în urmă la prinderea unui suspect care lovise cu maşina un alt poliţist şi a fugit de la locul faptei.

„Se arată că deşi nu s-au confruntat cu o opoziţie a victimei, atât în autospeciala aparţinând MAI, cât şi în incinta sediului Poliţiei Oraşului Novaci, suspecţii au exercitat acte de violenţă asupra acesteia, în timp ce se afla încătuşată cu mâinile la spate, lovind-o cu intensitate deosebită cu pumnii, genunchii, picioarele încălţate cu ghete tip bocanc şi baston tip tomfă, atât în zone vitale, respectiv ficat, torace, splină, coaste, cât şi la nivelul braţelor şi spatelui, producându-i multiple fracturi şi rupturi ale organelor interne, leziunile traumatice produse necesitând pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa victimei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt