Patru oameni la spital după ce copacii au căzut peste ei

Patru oameni la spital după ce copacii au căzut peste ei

După atâta primăvară, vremea rea îşi arată colţii. Un episod de vânt puternic a făcut ravagii în Capitală. Patru oameni au ajuns la spital după ce copacii loviţi de vijelie s-au prăbuşit peste ei! Printre victime, un copil şi o tânără de 22 de ani. În tot Bucureştiul, zeci de arbori au fost pur şi simplu smulşi din rădăcini şi zeci de autoturisme au fost avariate.

A fost dezastru în unele zone ale Capitalei. Vântul puternic a pus la pământ peste 20 de copaci. În zona universităţii Politehnica, pe strada Fabricii, un arbore aflat în curtea unei firme a căzut pe stradă şi a rănit grav o femeie.

Fata a ajuns la spital conştientă, dar cu suspiciunea de fractură la membru inferior. Ea a fost supusă unei intervenţii chirurgucale şi va rămâne internată în următoarele zile. Un incident la fel de grav s-a petrecut şi pe şoseaua de centură a Bucureştiului. Un copac s-a prăbuşit peste o maşină în care se afla o familie. Mama, tatăl şi copilul au ajuns la spital.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii au intervenit la 27 de astfel de cazuri în Capitală şi în Ilfov. 20 de maşini au fost aproape distruse.

Este vreme rea şi la munte. În Gorj, în staţiunea Rânca a nins o zi întreagă, iar stratul de zăpadă depăşeşte 45 de centimetri. Drumarii au scos utilajele pentru a deszăpezi drumul de acces. Deocamdată nu au fost evenimente majore în trafic, dar potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, nu este exclus să se înregistreze, din cauza vizibilităţii foarte. scăzute.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt