Patron hărţuit, Poliţia nu vede

Patron hărţuit, Poliţia nu vede

Acuzaţii grave la adresa poliţiştilor din Galaţi. Proprietarul unei vulcanizări spune că aceştia bat pasul pe loc într-o anchetă care îi vizează afacerea: în urmă cu mai bine de un an, un individ cu cagulă şi pelerină de ploaie a vrut să dea foc vulcanizării acestuia şi, pentru că nu a reuşit, i-a incendiat maşina. Poliţiştii susţin, însă, că nu au terminat încă ancheta.

În octombrie 2021, proprietarul vulcanizării a arătat Poliţiei imaginile surprinse de camera de supraveghere. La peste un an de la atac, proprietarul vulcanizării spune că nu a primit încă niciun răspuns de la poliţişti. El susţine că îl cunoaşte pe incendiator şi că ar fi avut un conflict cu acesta la un moment dat, înainte de atac.

Bărbatul se simte frustrat şi vrea să-i dea în judecată pe cei care s-au ocupat de anchetă. Poliţia gălăţeană susţine că ancheta este încă în desfăşurare. ,, (…) au stabilit faptul că autoturismul ar fi fost incendiat cu intenţie, în cursul acelei nopţi, în jurul orei 02:45, cu produse inflamabile de către o persoană necunoscută. Acest aspect a rezultat şi din constatările pompierilor din cadrul I.S.U. Galaţi.(…) În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere, dosar care se află în prezent în lucru la Biroul de Investigaţii Criminale Galaţi.", se arată în comunicatul Poliţiei gălăţene.

Între timp, bărbatul spune că şi-a luat măsuri de protecţie pentru că nu se simte în siguranţă. Oamenii care locuiesc în zona vulcanizării unde a avut loc atacul se tem să vorbească despre acest lucru.

Materialul pe care l-aţi urmărit a fost realizat în urma campaniei FOCUS PE EI, realizată de colegul nostru Daniel Osmaovici. Telespectatorii nostri ne-au semnalat diferite situaţii, ceea ce vă încurajăm şi pe dumneavoastră să faceţi la numărul de Whatsapp 0720.432.951.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt