Pasageri ţinuţi în condiţii inumane

Pasageri ţinuţi în condiţii inumane

Doi oameni au leşinat într-o aeronavă pe aeroportul din Suceava! Alături de alte 200 de persoane au stat câteva ore în avion, cu aerul condiţionat oprit aşteptând decolarea. O decolare care a fost amânată cu 22 de ore. Oamenii ar fi trebuit să ajungă ieri în Marea Britanie, însă au decolat abia astăzi.

Avionul ar fi trebuit să decoleze sâmbătă la ora 11 şi 45 de minute. Doar că, reprezentanţii companiei aeriene au anunţat, iniţial, o întârziere de două ore. După alte cinci ore iar pasagerii au fost urcaţi la bord. Însă aeronava nu a decolat iar în interior era extrem de cald. După încă două ore state în avion, la peste 38 de grade un tânăr a leşinat. Speriaţi, angajaţii Wizz Air au chemat ambulanţa. La doar câteva minute distanţă a leşinat şi o femeie însărcinată.

Într-un final pasagerii au fost coborâţi din avion şi duşi într-un container, lângă pistă. 14 de ore au fost ţinuţi acolo, fără apă şi mâncare.

Coşmarul pasagerilor nu s-a încheiat aici. După ore întregi de aşteptare, în condiţii inumane…oamenilor li s-a spus că zborul a fost amânat iar cei care au rămas în aeroport au fost duşi la un hotel pentru a-şi face un duş după care au fost duşi înapoi la aeroport. Avionul a decolat în cele din urmă la ora 10.30, cu o întârziere de 24 de ore!

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt