Partidă de înot extrem - Prima News

Partidă de înot extrem

Curaj, rezistență și o doză de nebunie. De asta au dat dovadă 20 de tineri din Constanța și București care au înfruntat apa rece sloi a mării și s-au aventurat în larg. A fost o provocare lansată pe rețelele de socializare la care temerarii nu au întârziat să răspundă.

Cool Challenge se anunță o competiție extrem de interesantă, mai ales că de când a fost lansată provocarea, zeci de tineri și-au anunțat prezența. Iar puțin după pranz pe plaja din Constanța a și început forfota. Tinerii curajoși au renunțat la hainele groase de iarna pe care le-au înlocuit cu celebrul șort de vară.

După primele minute, primii concurenți au cedat și au ieșit din mare. Cei mai curajoși au rezistat mai bine de 30 de minute.

Ca să facă față mai ușor temperaturilor scăzute, organizatorii le-au oferit concurenților vin fiert, țuică fiartă și ceai și au aprins un foc de tabără. Competiția se va desfășura pe parcurusul a trei weekend-uri în perioada 3-18 decembrie. La final cei mai rezistenți primesc premii.

Locul 1, demumit și premiul Ursul Polar, primește abonament la SPA timp de un an, în valoare 6.000 lei. Iar locul al doilea lea câștigă un curs de introducere în kite surfing. Organizatorii oferă și un premiu de participare pentru cei prezenți în toate cele șase zile: un sezlong gratis pe perioada unei luni din vară, în valoare de 900 de lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share