Partidă de înot extrem

Partidă de înot extrem

Curaj, rezistenţă şi o doză de nebunie. De asta au dat dovadă 20 de tineri din Constanţa şi Bucureşti care au înfruntat apa rece sloi a mării şi s-au aventurat în larg. A fost o provocare lansată pe reţelele de socializare la care temerarii nu au întârziat să răspundă.

Cool Challenge se anunţă o competiţie extrem de interesantă, mai ales că de când a fost lansată provocarea, zeci de tineri şi-au anunţat prezenţa. Iar puţin după pranz pe plaja din Constanţa a şi început forfota. Tinerii curajoşi au renunţat la hainele groase de iarna pe care le-au înlocuit cu celebrul şort de vară.

După primele minute, primii concurenţi au cedat şi au ieşit din mare. Cei mai curajoşi au rezistat mai bine de 30 de minute.

Ca să facă faţă mai uşor temperaturilor scăzute, organizatorii le-au oferit concurenţilor vin fiert, ţuică fiartă şi ceai şi au aprins un foc de tabără. Competiţia se va desfăşura pe parcurusul a trei weekend-uri în perioada 3-18 decembrie. La final cei mai rezistenţi primesc premii.

Locul 1, demumit şi premiul Ursul Polar, primeşte abonament la SPA timp de un an, în valoare 6.000 lei. Iar locul al doilea lea câştigă un curs de introducere în kite surfing. Organizatorii oferă şi un premiu de participare pentru cei prezenţi în toate cele şase zile: un sezlong gratis pe perioada unei luni din vară, în valoare de 900 de lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt