Părinții se plâng de mizeria din spital - Prima News

Părinții se plâng de mizeria din spital

Mizeria a pus stăpânire pe Spitalul Sfânta Maria din Iași. O spun revoltați părinții care se internează cu copiii la pediatrie. Oamenii se plâng că saloanele și holurile sunt inundate de gunoaie și nimeni nu face nimic. Conducerea unității medicale susține, însă, că nu este așa. Iar dacă se mai întâmplă câteodată să mai apară mizerie, asta este pentru că spitalul este în reabilitare totală de doi ani.

Revolta părinților și bunicilor din Moldova a explodat pe rețelele de socializare. Aceștia se tem că își internează copiii cu o boală și pot pleca din spital cu alte infecții.

Conducerea spitalului susține că mai apare mizerie, din când în când, din cauza reabilitarii în care se află această unitate medicală de doi ani. Totuși, mai spune managerul, spatiile folosite acum sunt complet renovate. Nu doar mizeria îi deranjează pe pacienți. Ci și faptul că trebuie să plătească în plus pentru anumite servicii. Adică, li s-ar cere șpagă. Conducerea spitalului neagă acest lucru.

Sunt și ieșeni care susțin că nu medicii ar cere șpagă. La spitalul Sf Maria din Iași ajung anual zeci de mii de pacienți din întreaga Moldovă, fiind cea mai mare unitate de profil din zona de Nord Est a țării.

Total
0
Shares
Total
0
Share