Parcul Cișmigiu, în paragină - Prima News

Parcul Cișmigiu, în paragină

Directorul Administrației Lacuri Parcuri și Agrement Bucuresti a fost demis astăzi, după o inspecție surpriză a Primarului General la sediul instituției! Nicușor Dan a luat această decizie din cauza situației dezastruoase în care se află mai multe parcuri din Capitală. Unul dintre ele este Parcul Cișmigiu, un simbol al Bucureștiului de altă dată.

O plimbare prin parcul Cișmigiu – cu barca sau pe jos – nu mai este de mult o experiență plăcută. Monument istoric și unul dintre cele mai îndrăgite locuri de promenadă, acum a devenit un loc insalubru și plin de mizerie. Trecătorii sunt dezamăgiți. Acest bărbat vine de zeci de ani în Cișmigiu. L-am găsit pe o bancă. Avea o revistă și un casetofon. Este și nostalgic și dezamăgit, în același timp.

Cei care vin în Parcul cismigiu gasesc cu greu o banca pe care sa se aseze. Daca nu au scanduri lipsa, cu siguranta
sunt murdare. De altfel, tot mobilierul este vandalizat și se vede ca nu a mai fost schimbat de ani buni. Și mizeria lăsata in urma de porumbei este peste tot iar mirosul este greu de suportat.

Nici locurile de joacă nu arată mai bine și nu par deloc sigure pentru copii. Directorul Administrației Lacuri Parcuri și Agrement Bucuresti a fost demis după o inspecție surpriză a Primarului General! Nicușor Dan. Edilul a preluat șefia interimară a ALPAB

Un nou director cu drepturi depline ar urma sa ajunga la conducerea institutiei prin concurs

Total
0
Shares
Total
0
Share