Parcul Cişmigiu, în paragină

Directorul Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement Bucuresti a fost demis astăzi, după o inspecţie surpriză a Primarului General la sediul instituţiei! Nicuşor Dan a luat această decizie din cauza situaţiei dezastruoase în care se află mai multe parcuri din Capitală. Unul dintre ele este Parcul Cişmigiu, un simbol al Bucureştiului de altă dată.

O plimbare prin parcul Cişmigiu - cu barca sau pe jos - nu mai este de mult o experienţă plăcută. Monument istoric şi unul dintre cele mai îndrăgite locuri de promenadă, acum a devenit un loc insalubru şi plin de mizerie. Trecătorii sunt dezamăgiţi. Acest bărbat vine de zeci de ani în Cişmigiu. L-am găsit pe o bancă. Avea o revistă şi un casetofon. Este şi nostalgic şi dezamăgit, în acelaşi timp.

Cei care vin în Parcul cismigiu gasesc cu greu o banca pe care sa se aseze. Daca nu au scanduri lipsa, cu siguranta
sunt murdare. De altfel, tot mobilierul este vandalizat şi se vede ca nu a mai fost schimbat de ani buni. Şi mizeria lăsata in urma de porumbei este peste tot iar mirosul este greu de suportat.

Nici locurile de joacă nu arată mai bine şi nu par deloc sigure pentru copii. Directorul Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement Bucuresti a fost demis după o inspecţie surpriză a Primarului General! Nicuşor Dan. Edilul a preluat şefia interimară a ALPAB

Un nou director cu drepturi depline ar urma sa ajunga la conducerea institutiei prin concurs

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt