Pandemia în România, subiect internaţional

Pandemia în România, subiect internaţional
ABACAPRESS.COM

România a ajuns ruşinea Europei! Situaţia critică în care se află ţara în acest moment din cauza proastei gestionări a pandemiei şi a ratei extrem de mici a persoanelor imunizate împotriva covid-19 au adus România, de câteva zile, pe primele pagini ale mai multor publicaţii internaţionale!

Cele mai mari publicaţii din lume vorbesc despre situaţia critică din România şi despre ajutorul pe care ni-l dau alte state.

Întreaga situaţie din ţara noastră a îngrozit chiar şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Un expert OMS este deja
în ţara noastră pentru a investiga ce anume ne-a adus aici. Delegaţia va sta aproximativ două luni în România, pentru a analiza de ce românii sunt atât de reticenţi când vine vorba de imunizare, mai ales că România are acces la toate tipurile ser anti-covid.

România, care până nu demult trimitea vaccinuri ţărilor vecine a ajuns acum la mila Uniunii Europene. Mai mult,
autorităţile disperate de rata extrem de mică de vaccinare, au început să ceară sfatul autorităţilor din alte ţări.
Coordonatorul campaniei de vaccinare din România l-a sunat pe omologul său din Portugalia, viceamiralul Henrique Gouveia e Melo pentru a-l întreba cum a gestionat el campania de vaccinare, într-o ţară unde majoritatea oamenilor au fost vaccinaţi. Succesul a depins de trei piloni esenţiali, comunicare, conducere şi organizare, a declarat acesta.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt