Orori în sala de naşteri

Orori în sala de naşteri

Un caz fără precedent a şocat România! Părinţii unui copil fac acuzatii grave la adresa unui medic care a lăsat un prunc nou născut să moară. Ba chiar ar fi vrut să-l arunce la gunoi ca pe un avorton. Copilul venise pe lume la Maternitatea Polizu din Capitală, iar medicul a considerat că nu are şanse să supravieţuiască şi le-ar fi spus asistentelor să-l arunce. Doar că una dintre asistente s-a transformat în îngerul lui păzitor. L-a luat şi l-a pus într-un incubator. La trei ani acel moment, copilul trăieşte, dar are probleme grave de sănătate. Medicul a recunoscut tot în faţa instanţei. Atenţie, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional!

Familia Pletoiu îşi aminteşte cu durere în suflet de clipele pe care le-a trăit în urmă cu trei ani/ Marina a născut în aprilie 2019 o fetiţă perfect sănătoasă, însă medicul ginecolog Florian Robe i-ar fi spus că pruncul este mort. În tot acest timp, micuţa se zbătea, de fapt, între viaţă şi moarte.

În cele 12 ore în care au crezut că fetiţa lor nu trăia la naştere, părinţii, sfâşiaţi, se pregăteau deja de o înmormântare. În tot acest timp, însă, colegii medicului l-ar fi atenţionat în repetate rânduri că micuţa trăieşte, lucru care nu l-a mişcat.

Într-un final, medicul i-a adus mamei copilul, spunându-i că a înviat ca printr-o minune. Femeia a aflat, însă, adevărul abia la botez, când asistenta din acea zi i-a creştinat fetiţa şi i-a dezvăluit totul. Părinţii au depus ulterior plângere şi toate dovezile necesare, iar medicul a ajuns astăzi la audieri.

Fetiţa are acum trei ani şi jumătate, însă mama spune că acele 12 ore i-au dăunat enorm. În prezent, micuţa are întârzieri de dezvoltare. Nu poate să vorbească sau să mănânce de una singură.

Avocatul familiei spune că acest caz nu ar fi unul singular şi că aşteaptă ca şi alţi părinţi să povestească prin ce au trecut.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt