Organizatorii neagă toate acuzaţiile

Organizatorii neagă toate acuzaţiile

Una dintre tinerele care ar fi fost abuzate sexual de către Morel Bolea, omul de afaceri din Iaşi care organiza festivaluri de modă a făcut declaraţii în exclusivitate pentru Prima TV. Tânăra spune că momentul în care tinerele deveneau mai implicate în proiect era şi momentul în care bărbatul începea să le influenţeze pentru a se îndepărta de familie. De acolo a fost doar un pas până la abuzuri psihice, dar şi sexuale. Bărbatul ar fi racolat ani la rând minore sub umbrela celor două companii pe care le conduce.

Una dintre tinerele racolate de omul de afaceri a decis să vorbească public despre abuzurile pe care le-a trăit. Împreună cu colegele sale a trăit lucruri pe care cu greu le va uita.

Acum , uşa sediului uneia dintre asociaţiile deţinute de Bolea este închisă cu lacăt, iar la telefon nu răspunde nimeni.

După ore bune, la sediu a ajuns directorul de imagine al uneia dintre asociaţii şi a dat detalii, în exclusivitate pentru Prima TV. Acesta neagă că ar fi existat cazuri de abuz în interiorul ONG urilor deţinute de omul de afaceri ieşean.

Conducerea Primăriei Municipiului Iaşi nu îi cunoaşte personal pe toţi reprezentanţii acestor asociaţii.
Municipalitatea finanţează anual proiectele în funcţie de conţinut.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt