Oprit înainte de o tragedie

Oprit înainte de o tragedie

Un ucrainean, de 62 ani, a fost la un pas să provoace o tragedie pe o şosea din Galaţi. Bărbatul, care suferă de boala Parkinson, a făcut o criză, în timp ce era la volan. Speriaţi, mai mulţi martori au chemat poliţia. În maşină, mai erau soţia şi cei doi copii ai ucraineanului. Vă avertizez că umează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Imaginile au fost filmate de o pasageră dintr-o maşină care mergea în spatele familiei de refugiaţi. Suprind exact momentul în care şoferul începe să piardă controlul volanului. Din cauza crizei de Parkinson, bărbatul nu-şi mai putea controla mişcările trupului şi membrelor .

Pe scaunul din dreapta era soţia lui, iar pe bancheta din spate, erau cei doi copii. În cele din urmă, şoferul a reuşit să oprească maşina înainte de a provoca o tragedie.

Cei doi tineri au anunţat Poliţia. Bărbatul, care avea permisul eliberat în Ucraina, a fost amendat cu aproape 900 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru o lună. Sancţiunile sunt pentru depăşire pe linia continuă. Autorităţile urmează să-i verifice, acum, fişa medicală. Potrivit legii, cei care suferă, printre altele, de boli neurologice, psihice sau cardiace nu au voie să conducă.

Ucraineanul s-a stabilit în România, împreună cu familia lui, în urma războiului şi au permis temporar de şedere.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt