Oamenii sunt îndurerați, statul face anchete - Prima News

Oamenii sunt îndurerați, statul face anchete

Familiile îndurerate ale celor trei morți din accidentul de la mina din Jilț își plâng apropiații. Știind că nimeni nu îi poate aduce înapoi, ei cer statului român să facă dreptate. La Târgu Jiu a ajuns și inspectorul general de stat în inspecția Muncii, care a început mai multe anchete. Până la măsuri concrete, de mâine, un angajat al companiei va supraveghea îmbarcarea muncitorilor către și dinspre carieră.

În timp ce familiile îndurerate nu pot accepta că cei apropiați nu mai sunt, statul român face anchete după anchete, iar Compania are propriul meci cu presa. La întoarcerea din carieră, reprezentanții companiei și-au cerut scuze.

Rezultatele le vom afla abia peste 15 zile. Inspectorul general de stat în Inspecția Muncii ajuns la Târgu Jiu. Rudele victimelor au o singură dorință.

Complexul Energetic Oltenia a fost amendat în mai multe rânduri de către ITM Gorj. Inspectorul șef promite că vor plăti toți cei vinovați. Șase mineri sunt în continuare internați în spitalele din Târgu Jiu și Motru. Medicii spun că starea lor de sănătate este stabilă.

Total
0
Shares
Total
0
Share