O viață s-a dus, alta a venit - Prima News

O viață s-a dus, alta a venit

O tânără de 28 de ani, infectată cu sars cov 2, a murit la doar o zi după ce a născut prematur la Maternitatea din Galați. Copilul a fost salvat. Mama însă, în ciuda eforturilor depuse de medici, a pierdut lupta cu virusul. Soțul femeii acuză acum unitatea medicală de neglijență în serviciu și le cere autorităților să facă dreptate.

Mirela, tânăra de 28 de ani, era din Vrancea. Însărcinată în 35 de săptămâni, a aflat pe 7 decembrie că este infectată cu noul coronavirus. Pe lângă Covid-19, suferea și de afecțiuni psihice pentru care lua tratament. În zilele care au urmat, starea ei de sănătate s-a agravat și a ajuns la Maternitatea Buna Vestire din Galați cu insuficiență respiratorie acută. Pentru că nu răspundea la tratament, medicii au decis a doua
zi să-i facă operație de cezariană. Mirela a născut o fetiță care din fericire nu a luat virusul. Tânăra a reușit să-și strângă în brațe copilul doar câteva pentru că bucuria venirii pe lume a micuței a fost urmată de o tragedie. Medici au salvat o viață dar au pierdut o alta.

Mirela mai avea acasă o fetiță. Acum cele două vor crește doar cu tatăl. Un tată care nu-și explică cum boala a putut evolua atât de repede.

După apariția cazului în spațiul public s-a întrunit o comisie specială intraspitalicească pentru a se afla circumstanțele morții subite a femeii.

Bărbatul speră acum să găsească răspunsurile în justiție. A depus plângere la poliție și acuză medicii care au tratat-o pe Mirela de neglijență în serviciu și ucidere din culpă.Total
0
Shares
Total
0
Share