O tragedie și niciun răspuns - Prima News

O tragedie și niciun răspuns

Ana Oros, femeia atacată de câini pe Lacul Morii din Bucureștti, nu a avut nicio șansă la viață! A sângerat atât de puternic încât s-a stins rapid. Avea mușcături pe tot corpul, se arată în raportul medico legal. Ana a sfârșit într-un mod tragic și, la mai bine de două zile de la acel moment, nimeni nu își asumă responsabilitatea acestei morți. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Moartea Anei Oros a creat scandal între instituțiile din Capitală.Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, încă dă vină pe ASPA și spune că va lua măsuri în așa fel încât câinii fără stăpân să nu mai stea pe străzi. Primarul își asumă ca de acum înainte o astfel de tragedie nu va mai avea loc în sectorul 6. Ciucu mai suține și că Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor e depășită de situație.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan,a avut o reacție în urma morții Anei Oros, însă după aproape două zile de la tragedie.

Oamenii care locuiesc în zona Lacului Morii spun că acolo nu sunt doar câini maidanezi. Moartea tragică a Anei i-a fost pe dresorii de câini să trag un semnal de alarmă. Atunci când ne întâlnim cu o haită trebuie să știm să reacționăm în așa fel încât să îi alungăm.

Cartierul Giulești-Sârbi, acolo unde a avut loc tragedia, este o zonă cu discrepanțe mari. În unele locuri sunt vile de lux în altele gropi de gunoi, noroi, buruieni urscate și acest câmp care pare al nimănui. În realitate,câmpul are trei proprietari. Este practic un teren privat care cândva a apărținut CAP, iar pe parcursul anilor primăria Chiajna a făcut împroprietăririle.

Total
0
Shares
Total
0
Share