O tragedie şi niciun răspuns

O tragedie şi niciun răspuns

Ana Oros, femeia atacată de câini pe Lacul Morii din Bucureştti, nu a avut nicio şansă la viaţă! A sângerat atât de puternic încât s-a stins rapid. Avea muşcături pe tot corpul, se arată în raportul medico legal. Ana a sfârşit într-un mod tragic şi, la mai bine de două zile de la acel moment, nimeni nu îşi asumă responsabilitatea acestei morţi. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Moartea Anei Oros a creat scandal între instituţiile din Capitală.Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, încă dă vină pe ASPA şi spune că va lua măsuri în aşa fel încât câinii fără stăpân să nu mai stea pe străzi. Primarul îşi asumă ca de acum înainte o astfel de tragedie nu va mai avea loc în sectorul 6. Ciucu mai suţine şi că Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor e depăşită de situaţie.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan,a avut o reacţie în urma morţii Anei Oros, însă după aproape două zile de la tragedie.

Oamenii care locuiesc în zona Lacului Morii spun că acolo nu sunt doar câini maidanezi. Moartea tragică a Anei i-a fost pe dresorii de câini să trag un semnal de alarmă. Atunci când ne întâlnim cu o haită trebuie să ştim să reacţionăm în aşa fel încât să îi alungăm.

Cartierul Giuleşti-Sârbi, acolo unde a avut loc tragedia, este o zonă cu discrepanţe mari. În unele locuri sunt vile de lux în altele gropi de gunoi, noroi, buruieni urscate şi acest câmp care pare al nimănui. În realitate,câmpul are trei proprietari. Este practic un teren privat care cândva a apărţinut CAP, iar pe parcursul anilor primăria Chiajna a făcut împroprietăririle.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt