O femeie cu copil mic a vrut să prindă avionul din mers

O femeie cu copil mic a vrut să prindă avionul din mers

Imaginile zilei vin de pe aeroportul Otopeni! O femeie cu un copil în braţe a alergat după un avion care era în mişcare. Incidentul a avut loc chiar pe pista aeroportului. Se pare că femeia şi-a dat seama prea târziu că a pierdut avionul, aşa că a forţat uşile de securitate în încercarea de a opri aeronava. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Toată scena a avut loc pe pista aeroprtului Henry Coandă. Femeia, de origine egipteană, a alergat disperată, cu un copil de doar câteva luni în braţe, în încercarea de a opri avionul pe care îl pierduse. Aeronava era deja în mişcare şi se pregătea să decoleze spre Londra. Paznicii au reuşit în ultimul moment să o oprească pe aceasta şi să evite o tragedie.

Se pare că, în momentul îmbarcării, membri echipajului au chemat-o de mai multe ori la poartă, dar femeia nu s-a prezentat. Destul de târziu ea şi-a dat seama că avionul pleacă fără ea. Trecuse de controlul de securitate, aşa că a ieşit pe una dintre uşile de urgenţă. A intrat în burduf şi după a ajuns pe platformă unde, într-un suflet, a fugit către aeronava în mişcare.

Femeia a fost reţinută de Poliţia de Frontieră. Aceasta a scăpat însă fără nicio sancţiune şi la câteva ore a reuşit să ajungă la Londra cu un alt zbor.

Nu este însă primul incident de acest fel. În anul 2021, când în Afganistan talibanii au preluat conducerea, oamenii au încercat cu disperare să fugă, aşa că s-au agăţat la propriu de avioanele care decolau de pe aeroport. Şi în Atlanta a avut loc un astfel de incident. Un bărbat, care era îmbrăcat doar în lenjerie intimă, a fugit pe pistă să prindă avionul pe care îl pierduse. El a fost arestat.

Afla mai multe despreaeriportul otopeniavionheadline
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt